Voor wie

Plan Van Aanpak

Vitaliteit begint met een schoon lichaam met zo min mogelijk afvalstoffen en een laag viscerale vet waarde ofwel buikvet. Wij zetten ons in om dit gefundeerd aan te pakken, medisch verantwoord en wetenschappelijk onderbouwd.

Goed

Ook al eet men ‘gezond’, veel mensen krijgen de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voedingsstoffen niet meer binnen. Moderne landbouw, raffinage van voedingsmiddelen, kant-en-klaar producten etc. verlagen de voedingswaarden. Terwijl onze huidige stressvolle leefstijl juist extra ondersteuning kan gebruiken. Daarom is aanvullen belangrijk om tekorten te voorkomen en/of ontstane tekorten weer op peil te krijgen. Daarom adviseer ik een compleet supplement, dat 1 keer per dag ingenomen dient te worden en zorgt voor balans en activatie van het zelfherstellend vermogen.

Beter

Met de suppletie ben je al een eind op weg maar het echte herstel begint bij gezonde darmen. Meer dan 70% van de huidige ziektebeelden vindt zijn oorsprong in de darmen. Als je darmen er belang bij hebben dan heb ik verschillende vezelrijke broodrecepten voor je. Deze zijn gluten-, gist-, lactose en suikervrij. Heel eenvoudig te maken; als je kan roeren, dan kun je ook bakken!

Best

De jaarlijkse APK Een goed begin is het halve werk. Hoe zou het zijn om eens per jaar afvalstoffen en buikvetreserve af te voeren zonder dat er spierweefsel verloren gaat? Ja dit kan, omdat de dagelijkse tekorten worden aangevuld en de belasting op de darmen wordt beperkt. Je gaat vetverbranden door middel van milde ketose zonder voedingsgroepen uit te sluiten. minimaal 4 weken per jaar en indien nodig kan je langer doorgaan totdat het gewenste doel is bereikt. Een schoon lichaam kan beter voedingsstoffen opnemen en zorgt voor een sterk fundament. Dit kunt je eenvoudig leren met de 28 daagse thuiscursus.

Goed, beter, best!

  • Dagelijks benodigde voedingsstoffen terug in balans
  • Reinigen van het lichaam op celniveau
  • Duidelijk en praktisch voedingsprogramma
  • Voorbeelddagen en recepten
  • Ook bij lactose- en glutengevoeligheid

Wat mag u verwachten?

  • Merkbare en meetbare resultaten
  • Makkelijk vol te houden
  • Passend bij elke leefstijl en gezinssituatie
  • Betaalbaar
  • Professionele ondersteuning en begeleiding

Orthomoleculaire geneeskunde is maatwerk.

Elke aandoening geeft zijn eigen verstoring in het lichaam en vraagt om een juiste dosis vitaminen en mineralen en bijpassende voeding.

Plan van aanpak:

De hoeveelheid consulten hangt sterk af van de aard en duur van je klachten, conditie en medicijngebruik. Maar uit ervaring is gebleken dat 60-80% van de clienten 3-5 consulten nodig heeft om weer in balans te komen. Periode tussen consulten is vaak 6-8 weken zodat het zelf de tijd hebt om veranderingen in leefstijl toe te passen en het zelf helend vermogen van je lichaam de tijd krijgt om voor je te gaan werken.

1e consult:

Er wordt gestart met het ontgiften van het lichaam en eventuele sluimerende virussen worden aangepakt. Ook krijg je een voedingsplan op maat.

2e consult:

Voortzetten van volledig elimineren van virussen en toxische belasting. Nieuwe voedingspatroon wordt geevalueerd en eventueel aangescherpt voor herstel van de darmen en daardoor betere opname voedingsstoffen. Tekorten van vitamine en mineralen worden aangevuld met supplementen. Eventueel wordt er nader bloed- of ontlastingsonderzoek aangevraagd via de huisarts of wordt er getest op voedselallergien.

3e consult:

Evalueren van herstel en nieuwe leefstijl. Ook wordt de eventuele bloed- of ontlastingsonderzoek of aanwezige voedselallergien besproken. Gebruik van supplementen wordt hier zo nodig op aangepast, uiteraard wordt hierbij gekeken naar interventie met medicijnen. Indien gewenst kijken we naar onverwerkte emoties en kan ik je doorverwijzen naar een professional of terugverwijzen naar de huisarts voor passende hulp.

4e consult:

Evalueren hoe herstel verloopt, hoe voedingsinterventie gaat, hoe je je nu voelt zowel psychisch als fysiek. Hoe gaat het met bewegen, welke vorm van beweging past er het beste bij je huidige conditie.

5e consult:

Evalueren van huidige status van gezondheid en advies hoe nu verder. Het is aan te bevelen jaarlijks een controleconsult te laten doen. Bij terugval is het verstandig eerder contact met mij op te nemen.

You may also like...